Află mai multe despre MSD

MSD Romania

MSD este astăzi un lider mondial în ocrotirea sănătății, ce lucrează pentru a ajuta oamenii din toate colțurile lumii să fie sănătoși. MSD este o marcă a Merck & Co., Inc., cu sediul în Kenilworth, N.J., S.U.A. Prin intermediul medicamentelor noastre cu prescripție, al vaccinurilor, terapiilor biologice și produselor de îngrijire a sănătății pentru animale, operăm și colaborăm cu clienți din peste 140 de țări pentru a oferi soluții inovatoare de ocrotire a sănătății. De asemenea, ne demonstrăm angajamentul de a facilita accesul la sănătate prin politici, programe și parteneriate extinse.

Despre MSD România

Compania americană Merck Sharp and Dohme (MSD) a dechis un birou în România în urmă cu 21 de ani, fiind una dintre primele companii farmaceutice multinaţionale cu prezenţă locală. Cu un accent constant pe inovaţie şi ştiinţă, MSD oferă în România un portofoliu extins, de peste 50 branduri inovatoare, în 2 categorii principale: medicamente de uz uman (medicamente eliberate pe bază de reţetă şi vaccinuri) şi medicamente de uz veterinar.

MSD este prezent în arii terapeutice critice precum diabet, imunologie, hepatită C, HIV, antibiotice și antifungice pentru îngrijire spitalicească, antiinflamatoare. În plus, MSD are un portofoliu divers de vaccinuri pentru copii si adulţi. Datorită inovaţiilor în portofoliul curent şi în portofoliul de R&D din hepatită C, HIV şi vaccinuri – un exemplu recent fiind vaccinul candidat împotriva Ebola - MSD deţine la nivel global o poziţie de lider în boli infecţioase. În acelaşi timp, compania dezvoltă soluţii inovatoare pentru a ajuta la îmbunătățirea vieții pacienţilor care luptă cu cancerul.

Fiind o companie responsabilă, recunoaştem că avem un rol de jucat - în parteneriat cu alți actori cheie - în a ne asigura că produsele noastre sunt accesibile pacienţilor care au nevoie de acestea. Astfel, prezenţa MSD în board-urile ARPIM (Asociaţia Producătorilor Internaţionali de Medicamente) şi LAWG (Local American Working Group), precum şi în asociaţiile Foreign Investors Council (Consiliul Investitorilor Străini) şi AmCham (Camera Americană de Comerţ) denotă angajamentul companiei faţă de piaţa din România.

Mai mult, platforma locală de responsabilitate corporativă “MSD pentru viaţă. Împreună pentru viaţă” operează prin 4 piloni, cu accent în zona de sănătate, precum şi în susţinerea comunităţilor locale. Compania a luat ca o provocare plasarea actuală a României pe locuri fruntaşe, în Uniunea Europeană, într-o varietate de boli cronice sau boli foarte grave, inclusiv în mortalitatea maternă. De aceea, împreună cu World Vision România, compania a demarat anul acesta un amplu program de reducere a mortalităţii materne din ţara noastră, ca parte a iniţiativei globale MSD for Mothers, cu obiectivul ca nicio mamă să nu mai moară dând viaţă.

În MSD, la baza strategiei de business se află angajamentul față de valori și integritate. Astfel, de la toţi angajaţii companiei este aşteptat un comportament etic și în conformitate cu Codul de conduită al MSD, aliniat la Codul de Etică al EFPIA și, de asemenea, la legislația românească. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.msd.ro.

Declarația anticipativă a Merck & Co. Inc., Kenilworth, NJ, SUA

Aceast comunicat de presă al Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, SUA (“compania”) include “declarații înaintate” cuprinse în prevederile cu privire la normele sferei de siguranță ale United States Private Securities Litigation Reform Act din1995. Aceste declarații sunt bazate pe credințele și așteptările actuale ale managementului companiei și sunt supuse unor riscuri și incertitudini. Nu pot fi emise garanții pentru produsele în curs de dezvoltare că acestea vor primi toate aprobările normative necesare sau că se vor dovedi a fi de succes la nivel comercial. Dacă prezumțiile fundamentale se dovedesc a fi incorecte sau se vor materializa riscuri și incertitudini, rezultatele efective pot diferi de cele prezentate în cadrul acestor afirmații.

Riscurile și incertitudinile includ, dar nu se limitează la, condițiile industriei generale și ale competiției; factorilor economici generali, incluzând rata dobânzii și fluctuațiile cursului valutar curent; impactul reglementărilor din domeniul farmaceutic și legislația din domeniul sănătății în Statele Unite și la nivel international; tendințe globale cu privire la restricțiile costurilor de îngrijire a sănătății; avansurile tehnologice; noi produse și patente obținute de către competitor; provocări intrinseci ale dezvoltării de noi produse, incluzând obținerea aprobărilor de reglementare; abilitatea companiei de a prevedea cu acuratețe viitoarele condiții ale pieței; dificultăți sau întârzieri în procesul de manufacturare; instabilități financiare ale economiilor internaționale și riscurile suverane; dependența de eficacitatea patentelor companiiilor și a altor protecții pentru produsele inovatoare și expunerea la litigii, inclusiv litigii asupra patentului, și/sau acțiuni normative.

Compania nu își asumă nicio obligație de a actualiza în mod public nicio declarație înaintată, indiferent că este vorba despre noi informații, evenimente viitoare sau altele. Factori adiționali care pot conduce ca rezultatele obținute să difere substanțial de cele descrise în cadrul declarațiilor înaintate pot fi regăsite în Raportul Anual din 2014 al companiei în cadrul Form 10-K și în celelalte dosare ale companiei din cadrul Comisiei de Securitate și Schimb (Securities and Exchange Commission - SEC), disponibile online pe website-ul SEC (www.sec.gov).