Activitatea noastră

O ISTORIE A SĂNĂTĂȚII PUBLICE

Vaccinurile sunt una dintre cele mai mari descoperiri din istoria sănătății publice iar MSD și-a adus contribuția la aceasta poveste de succes.

MSD are o istorie lungă în cercetarea, dezvoltarea, producerea și distribuirea vaccinurilor pentru copii, adolescenți și adulți.

Forța noastră sunt angajații noștri, care lucrează cu pasiune în fiecare zi pentru a ajuta la rezolvarea unora dintre cele mai mari și persistente probleme de sănătate din lume.

MSD rămâne dedicat activității complexe de cercetare și de producție a vaccinurilor, prin desfășurarea programelor de cercetare inovative, pentru identificarea și dezvoltarea de noi vaccinuri care răspund unor nevoi medicale importante.

Producerea și dezvoltarea vaccinurilor este complexă, durează timp îndelungat și necesită resurse vaste, investiții și ingeniozitate.

Programele de imunizare noi sau extinse din întreaga lume au creat o creștere fără precedent a cererii globale de vaccinuri, multe dintre ele fiind produse de MSD.

Pentru a răspunde acestor solicitări, continuăm să investim în capacitatea noastră de producție, pentru a contribui la protejarea a unui miliard de vieți suplimentar până în 2030.

O ISTORIE A SĂNĂTĂȚII PUBLICE

De mai bine de un secol, MSD și companiile cu care a fuzionat au lucrat pentru descoperirea și dezvoltarea vaccinurilor.

Un viitor mai bun este înrădăcinat în moștenirea noastră, începând cu Dr. Maurice Hilleman, care a dezvoltat peste 40 de vaccinuri umane și pentru animale de-a lungul carierei sale. Această moștenire se continuă și astăzi prin cercetătorii noștri dedicați.

ISTORIA NOASTRĂ CONTINUĂ

Am făcut lucruri minunate în trecut. Astăzi, facem lucruri excepționale pentru viitor.

MSD își continuă angajamentul de a ajuta la găsirea de soluții împotriva unor boli care afectează oameni de toate vârstele și din întreaga lume. Cu facilități de ultimă generație, cu oameni de știință de top și cu succesele din trecut, MSD este în fruntea descoperirii și dezvoltării vaccinurilor pentru a ajuta la prevenirea bolilor.

Compania MSD este mândră să facă parte din colaborări fără precedent, întreprinse pentru a lupta împotriva Ebola. Prin colaborările noastre, continuăm tradiția de a lucra pentru descoperirea vaccinurilor împotriva bolilor infecțioase emergente.

ACCESUL LA VACCINURI

Angajamentul nostru este ferm, să lucrăm pentru a extinde accesul la vaccinurile noastre, în prezent și în viitor.

Demonstrăm acest angajament prin politici, programe și parteneriate de anvergură pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să aibă vieți mai sănătoase.

Deși progresele în ceea ce privește vaccinarea la nivel global au fost substanțiale, vaccinurile nu au ajuns încă la toți cei care au nevoie de ele.

În parteneriat cu organizațiile non-profit, agențiile guvernamentale și comunitatea medicală, MSD oferă expertiză tehnică, contribuții în natură și sprijin financiar în efortul continuu de a ajuta, în întreaga lume, la abordarea bolilor care pot fi prevenite prin vaccinuri.

MSD consideră că are un rol și o responsabilitate în extinderea accesului la vaccinuri la nivel mondial.

RO-NON-00106 EXP: 04/2023
Pregătit in România: 05/2020